Večer

Večer

Anotace: večerní bolest

Pražskou nocí potemnělou,
Plíží se ulicemi můj stín,
Tvář má celou posmutnělou
A v srdci samý splín.

Co tvou duši svírá?
Má to nějaké důvody?
Nic, jen srdce mé se trápí
A pomalu umírá.

Každým dnem, každou minutou,
toužím ho vidět,
Když se tak stane, projede mnou
velké napětí a toužím zmizet.
Avšak hned jak zřím
pohled jeho,
nastane mi v duši smír
že už není žádné nebo.

To však je jen krásný sen,
Mé velké touhy,
Zase končí další den,
V zatuchlém pokoji
a okusují mě mouchy.
Autor domali, 06.01.2014
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rytmus...drhne.

06.01.2014 19:27:26 | Robin Marnolli

Báseň byla napsaná duší samou... hodnotila bych spíš obsah..pisatelka je nejspíš velmi nešťastná a potřebovala se vyjádřit... já fandím! :)

06.01.2014 21:45:47 | Hellen123

asi to tak bude...jsem moc krutý?

06.01.2014 21:49:57 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí