Andílkovi

Andílkovi

Anotace: Maminka to takhle cítí...

Puklo mi srdce, když jsem naposledy
stiskla tvou ručičku...
Pak jen dlouhá křivka,
někdo vypnul ten monotóní tón...
Poslední polibek,
má slza stekla ti po líčku...
Hodiny ohlásily dvanáct,
naše rozloučení odbil v dáli zvon...
Zítra, snad ani slunce nevyjde,
možná ho spíš přes szly nezahlédnu...
Tvůj dětský smích už nezaslechnu
a štěstí a naděj zmizela v nedohlednu...
Autor Izza, 07.01.2014
Přečteno 405x
Tipy 8
Poslední tipující: Pelican, AndreaM, Amonasr, Jana B., jitoush, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí