NECHCI ŽÍT

NECHCI ŽÍT

Anotace: starcovo vyznání...

Síly mě opouští, ruka se chvěje
Krásu nevidím, láska odešla
Zrak slábne, motor života skomírá
Duch tvoření odešel, vše krásné už bylo
Svět se svíjí v křeči, zohaven
Příroda je ponížená a krvácí
Lidé jak tupá zvířata, ovládaná mamonem
Zbytečné krámy vítězí nad lidstvím
Gaja se začíná otřásat hnusem

Jaká budoucnost nás čeká?...
Autor Perseus, 09.01.2014
Přečteno 430x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taková, že mě to leká!

30.03.2015 20:50:45 | Adramelech

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí