Prosím o štěstí

Prosím o štěstí

Anotace: Troufalé přání, já vím.

Bože, bereš úplatky?
Dej mi štěstí, na splátky...

Dej mi smlouvu, podepíši...
Bože, prosím, snad mě slyšíš...

Já ho potřebuju nutně,

tak se slituj, koukám smutně,

Bože, ty smíš přece vše,

no tak, vyslyš prosby mé...

 

Ztratím nárok na nebe,

vím to, nejen od Tebe,

peklo potom bude v právu,

vím to, půjdu na popravu.

 

Přesto, Bože, ještě jednou,

prosím Tě modlitbou bědnou,

dej mi ŠTĚSTÍ.

 

Do dárkového balení,

nebude pro mne - jen pro ni,

za sebe nikdy neprosím.

Autor genca, 05.02.2014
Přečteno 362x
Tipy 3
Poslední tipující: teniska, fijalka, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí