Proč? Ty víš...

Proč? Ty víš...

Anotace: To když se tak člověk pozamyslí nad pár věcma kolem sebe, a konečně si přizná věci jak to je...

Ty se ptáš proč... a já ti odpovídám,
sedím a před myšlenkama neutíkám,
a tady je to co sem ti chtěl povědět,
že odmítám se tobě dál klanět...

I když mi chybíš nemám odvahu ti říct,
Že to tak je, že to tak po nějakej čas i zůstane,
a pujdem žít dál, a společně popereme se
s tím co nastane.

Ještě pořád se ptáš?

Až do té doby než další svítání,
než ono ukončí noc a začne další den
až ty co odcházíš,
zůstaneš jen myšlenkou, snem...

Už neptej se, vždyť odpověď už znáš...

A já už nemám chuť se s tím prát,
pořád se stavět a pořád bojovat,
proč taky když je to marný jak práce Sysifova,
prostě teď to tak je a furt to trvá...
Autor Redingar, 08.02.2014
Přečteno 375x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Tasha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí