Dálka mě dělí..

Dálka mě dělí..

Anotace: .......

Miláčku kde jsi?
odjel jsi mi a já bez tebe
jsem tak nesvá ,myslící jen na to
jak ti je ...

Jsi daleko a já sama
čekám na tvou zprávu
co mi řekne, že jsi v pořádku .

Snad jsi a já se zbytečně trápím
já tě znám a já vím
že jsi anděl rozpustilý
ale i přesto jsi dokonalý a rozumný.

Tak lásko moje, když mi dlouho nenapíšeš
já po tobě toužím a tak víš,
že můj hlas i když daleký
ti prozradí, že jen ty mi v uších zníš.
Autor Chami, 09.02.2014
Přečteno 318x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí