Kampak ses podělo

Kampak ses podělo

Anotace: "Jste-li matkou nikdy nejste samy - matky jsou vždy v duchu se svými dětmi." -Sophia Loren

Kampak ses podělo,

moje nebožátko?

Pod trsy drzých trav.

Okolo hlavy ti obkroužila

kolečko bájná lesní víla,

pomocí sasanek bílých hlav.

 

Všude jen šedivé listí před rozpadem.

Na rtech ti zeje prach a zem.

Prázdný klín pustne,

obětí se rozpadá.

Tvé srdce za mlada

odešlo až nevídaně šťastně.

 

Kampak jsi ulehlo

jitra šedě bílého?

Kdopak se stará o tvůj smích?

Oči tvé zapadlé

a v ústech zuby vypadlé.

Na duši chladný sníh.

 

Necítím dotek tvůj dál.

Neslyším, proč tvůj žal

zanikl v návalu zlosti.

A když se zešeří

neběžíš už k večeři,

aby ses najedlo do sytosti.

 

Jestli tě najdu?

Navěky cestičkou

chodívat budu za tebou.

Vyšlapanou do hlíny.

Vydlážděnou kameny.

Vzpomínky v ranečku na ramenou.

 

A v srdci

věčný zmar.

Autor Demotivovná Dezorientace, 25.02.2014
Přečteno 382x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, poeta, jitoush
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Beze slov za plnej počet !

26.02.2014 18:28:57 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí