Snažím se nedojímat

Snažím se nedojímat

Anotace: ...

Můj život se podobá
jízdě na horské dráze.

Někdy se mílovými kroky
ženu k cíli,
v zoufalé snaze,
navzdory věku
bez extáze,
bez úspěchu.

Jindy, když na metu nemyslím,
okolí žasne nad lehkostí mého bytí,
nad výsledky, nad tabulkami,
nad ohromujícími čísly...

Já však více než šestáky
na virtuálním účtu,
považuji za podstatné,
spokojenost se sebou samým,
mít možnost v rukou jímat
duchovní sílu,
zakoušet chléb náš vezdejší,
i to,
že mé rány v mysli
nějaká žena konejší.

Ostatní je jen šum,
snažím se jím nedojímat!
Autor kudlankaW, 02.03.2014
Přečteno 322x
Tipy 6
Poslední tipující: zdenka, Amonasr, Jana B., jitoush
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí