Touha...

Touha...

Anotace: O tom jaké to je po něčem toužit a nemoci to mít...

Ostré trny bodají,
ohěň někdy pálí,
hnědé oči upírají,
smutný pohled v dáli.

Teskní a pláčou
nad tím co ztratily,
zpátky to vzít nemohou,
radši by proto zemřely.
Autor Biggi, 03.03.2005
Přečteno 758x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí