Jedu

Jedu

Anotace: nečti to

Kdo jsi nemáš ponětí
odkud jsem stejně nevíš
zemské tíže prokletí
pokud z pýchy neslevíš

budeš sdílet s prachem cest
- s hvězdným nikoli, v očích
mám ho dost, nelze si splést
bourák s letem v kotoučích

na nebi, máš na výběr
třeba si lesk nespleteš
plechárny s mužem snů, dcer
pozemských.. keš za veteš
Autor Petbab, 15.03.2014
Přečteno 267x
Tipy 6
Poslední tipující: Jana B., básněnka, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

keš za veteš?... jen se ale nenechat otrávit, protijedu je zdá se málo...

16.03.2014 12:43:06 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí