Zkažený Svět

Zkažený Svět

Na bílý papír, vylil se ingoust, černý,
černý jako noc.

Ten papír byl Svět, a byl stále černější,
jako piják co stále saje,
smrťák si s lidmi opět hraje.

Hra je zase temná, jak v Hirošimě, Nagasaki tenkrát,
silnější, dvakrát, třikrát, pětkrát ...
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 22.03.2014
Přečteno 435x
Tipy 6
Poslední tipující: Yendas, Petbab, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí