Život

Život

Anotace: dnešní doba

Volám po dotecích boží lásky
on však neslyší
a nevidí ani mé činy
oprsklej dobou v posteli potím se
musím další den přežít

Zase s pocitem viny.

Už dávno vím,
čas je bastard dnešní doby
lidi kmitají v rytmu,
ale co mi
Ti, kteří těžko vyjdou třeba hloupý schody
Co Ti, kterým zdraví vzalo sil.
Vždyť každý z nás ví

Devatenácté století,
to menší fofr byl...
Autor Pučik, 27.03.2014
Přečteno 359x
Tipy 2
Poslední tipující: SmallGeorge, Zrska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

(y)..." ale co mi "

09.04.2014 13:05:14 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí