Němá výčitka

Němá výčitka

Anotace: Nebuďte slepí

Němý klaun na obrázku pláče
Srdce mu v hrudi skáče
Nahoru, dolů

Smutným pohledem říká mnoho
K lítosti odsuzuje toho
Autora bolu

Němý klaun na obrázku trpí
Maňásek na ruce v slzách se topí
Měl ho rád

Moře slz přetéká přes rám obrazu
Němý klaun podlehl nárazu
…lásky pád

Mějte s ním soustrast, lítost
Vždyť je to stejná bytost
Jako vy kolem
Postižen bolem
Zapomněl, co je smích
Zapomněl, že je hřích
Milovat

Němý klaun na obrázku
Má na ruce černou pásku
Ten zemřelý maňásek na ruce
Byl jeho zlomené srdce
Zkuste se slitovat
Autor Vik, 03.03.2005
Přečteno 565x
Tipy 2
Poslední tipující: Hedvika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí