Píseň Smrti

Píseň Smrti

Anotace: napsáno ve smutnější chvilku.vím,že je to dost špatné,ale prostě jsem se o to chtěla podělit.

Na šedé zemi pták tam leží,
nechává čas ,ať si beží.
Víčka má ztěžklá,zavřená.
Už chápu ,co smrt znamená.

Jen ulehnout ,naposled jít spát.
O nic víc už se nestarat.
Co znamenalo všechno ,není nic
Smrt je těžká ,život však víc.

Každý den vstanout ,s životem se prát.
Usmívat se na lidi,co ani nemám rád.
Snažit se za všech sil a do posledního dechu,
Nakonec stejně ulehnout do mechu.

Je snad hřích ,mít toho dost?
Světa,co zná jen smutek a zlost.
Copak za to můžu,že nemám sil?
Co pro vás začátek ,pro mě je cíl.

Proč se dál trápit a proč strádat?
Proč sám sobě plané sliby dávat,
že bude líp,že se vše změní?
Kostky jsou vrženy,cesty zpět není.

Lehnu si na záda a hledím vzhůru
Právě teď ukončím svou noční můru.
Je konec ,ani nevím jak.
Ležím tu na zemi,přesně jako ten pták...
Autor Maranwiel, 07.04.2014
Přečteno 501x
Tipy 7
Poslední tipující: Amonasr, SmallGeorge, LuciaH27, AndreaM, Aiury, KatkatkaW
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

AABB? Proč ne...frázování máš dobré, i příběh balady celkem ujde, rýmy jednodušší, ale to se vypíše:-)
Vítám tě tu a těším se na další dílka.
RM.

08.04.2014 00:25:51 | Robin Marnolli

Jo je to tak, viz nepravopisný(á)osoba.

07.04.2014 22:47:52 | SmallGeorge

ahoj, jestli tedy můžu říct svůj čistě amatersky názor pak je to pro mně proste a jednoduše božské dílo. Pravopis nehodnotím protože český neovládam příliš dokonale ale jinak se mi to moc líbí.

07.04.2014 22:13:44 | LuciaH27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí