Bitevní pole

Bitevní pole

Anotace: :)

Na ztichlém bojišti kosti se bělají,
jen lační ghulové ještě se krmí,
krkavčí rekviem zní těm, kdo prohráli,
namísto hrobů jen zkopané drny.

Utichlo bojiště, koně, křik, ocel, krev...
nic z toho podstatným dávno už není,
jak moc je nicotný někdejší králův hněv,
vítězství v bitvě má chuť utrpení.
Autor Anjesis, 16.04.2014
Přečteno 340x
Tipy 7
Poslední tipující: jitoush, Madanik, Aiury, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...líbí se mi obsah Tvé básně....zvláště myšlenka schovaná v posledním
verši....Ji.

16.04.2014 20:53:37 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí