Plavovláska.

Plavovláska.

Anotace: Dnes utichl navždy její hlas,....

Po světě chodila
dívenka s plavými vlásky,
hlásek jak zvoneček
srdce plné lásky.

Radost všem dávala
když svoje písně pěla,
že zloba a záštˇjsou na světě,
ta dívka nevěděla.

Zář její zahalil
hustý černý mrak,
trápení ukončil
na kolejích vlak.

Žít budou dále
ty písničky její,
ti co ublížili jí,
atˇ před pomstou boží
se v úzkosti chvějí.
Autor jozífek, 29.04.2014
Přečteno 340x
Tipy 4
Poslední tipující: SmallGeorge, Jin&Jang, pathetic-girl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fuj, to mi teď připomnělo chuděru Bartošovou... pěkná báseň ale.

30.04.2014 23:00:13 | SmallGeorge

Bohužel je to o Ivetě

01.05.2014 12:19:10 | jozífek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí