Pro Dianu

Pro Dianu

Anotace: Byl to rok... :-(

Skrz plamen svíčky Ti posílám vzkaz...

Už nejsi tu, nejsi už dál jedna z nás...
Odešla jsi, z nenadání...

Bránou světel bez váhání.

Nebylo pomoci, zní to tak suše,

bolelo žít, a moc, nešťastná duše...

Jako bludičky bloudí tmou

dvě děti už mámu nenajdou...

Diano...

Já neznám výčitek, neptám se Tě,

zda vážně nešlo tu zůstat, na světě,

cítím jen smutek, a lítost nad tím vším...

A co říct, co říct jen? To marně přemýšlím.

Tak trochu bez Tebe, tak trochu s náma..

Z Nebe je opatruj, stále jsi jejich máma...
Fotky bych také Ti poslala nejraději...

Je smutný svět, kde se tyto věci dějí.

Autor genca, 13.05.2014
Přečteno 295x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí