Alcoholic

Alcoholic

Anotace: ze života...

 

 

Né všichni otcové, 
si zaslouží lásku svých synů
konečně žiješ si sám
a já až teď bez následků mohu říct,
že na všem právě Ty
Máš svoji vinu!

 

Nejspíš žiješ v jiným světě,
prý za všechno můžemy My..
avšak nebyl jsem to já,
ani sestra
a už vůbec né mamka
kdo propil všechny všední
dny.

 

V duši už není lekavý strach
ten, který nás přepadl
když kdokoliv vrážel klíče do zámků...
po bytě neválí se prázdné lahve,
nikdo agresivní není
a neškrtí svou manželku.

 

Tyhle verše jsou pro tebe
za to,
že jsi rozbil naši rodinu
za to,
že každý týden
byl celý panelák vzhůru.
Díky bohu zkončilo to
a pro nás jsi jen alkoholik
jenž vzbudil v nás
životní,
noční můru.

Autor Pučik, 14.05.2014
Přečteno 233x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr, Pamína
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jestli je to autobiografie, tak je mi Tě upřímně líto...

15.05.2014 06:53:59 | Pamína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí