Vločka

Vločka

Anotace: ***

Bojím se toho,co přijít má,
vždyť žádná duše není nevinná!
Vločka za vločkou se k nebi snáší,
a budoucnost jen starosti přináší.
Nechtěj mi naděje brát a nechtěj mi brát ani sebe,
zrovna teď chci bejt vločka,co se snáší z nebe.
Vim,bělostná vločka city nemá,
přivede i odvede jí paní zima.
Ale nemá ani starosti,
necítí kapku bolesti.
Proto chci být vločkou,co je všemm tak cizí.
Vločkou,která napadne,roztaje a zmizí!!
Autor Sana.sorrow, 27.01.2007
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky mocinky pěkný :o) Píšeš fakt překrásně a s velkou citlivostí, de vidět že máš srdíčko* :o)

06.02.2007 18:06:00 | -Jojo-

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí