Loučení

Loučení

Anotace: ...

Usměj se lásko moje
já už nemám sílu.
Život mi vzal všechnu víru,
že má cenu žít.
Nechám ti tu svoje štěstí
vzpomínky na velkou lásku
ale teď už musím jít.
Autor Zlatičko, 31.05.2014
Přečteno 399x
Tipy 3
Poslední tipující: Dejfor, Manicka18
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí