Kdysi přátelství

Kdysi přátelství

Anotace: No, kdysi kdysi...

Píšu ti, jenom tak, že se to žádá,
že jsem tě mívala opravdu ráda...

Píšu už jen proto, aby se neřeklo,

tisíce kapek, dávno už přeteklo.

 

Píšu ti, protože se to prý sluší

on totiž málokdo něco víc tuší...

Píšu ti sbohem, a ne, není brzy

kvůli tvým "právům" jen mé tekly slzy.

 

Já byla zlá a ty chudinka bez chyby,

denně dělalas všechno, co se mi nelíbí,

prý za nic nemůžeš (snažit se je těžký),

já s tebou už nejedu, půjdu dál pěšky.

 

Píšu ti, protože hloupá jsem byla

všechno jsem vždycky ti omluvila.

Píšu ti, že pro tebe už nejsem

a proč to tak skončilo sebe ptej se.

 

Píšu ti, že vídat se už není fajn nápad

za to, cos dělala, musíš to chápat.

Píšu ti - jdi pryč, ať mám už klid

a doufej, že jednou ti dovedu odpustit.

 

Autor genca, 15.06.2014
Přečteno 334x
Tipy 6
Poslední tipující: vodnař, ignor, Aiury, Amonasr, Nio
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi to a vyjadřuje to upřímnost, smutek... zažila jsem nedávno podobné pocity...

15.06.2014 12:10:39 | Nio

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí