Zklamání

Zklamání

Anotace: ---

Zjištění klamu
tolik bolí
a žádný lékař
rány jež způsobí
nezahojí.

Obviňuji
sebe samu!

Že toužila jsem
po štěstí
po troše lásky
a objetí.

Srdce mé
se zatvrdilo.

To když se mi
potvrdilo,
že je to věc pomíjivá
bláhová a pošetilá

a tak si tedy připadám
jako pošetilý blázen.

Jsem ta co spadla na zem
kytka, jež bez vody uvadá
člověk, co se změnil rázem
a tak mě tedy napadá....

Smím věřit sama sobě?
Autor Rozina, 30.06.2014
Přečteno 284x
Tipy 7
Poslední tipující: AndreaM, jitoush, Jort, Pamína, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Určitě ano, věř sobě a své intuici.

01.07.2014 17:06:02 | AndreaM

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí