Přispěchají pokud se vzdaluji

Přispěchají pokud se vzdaluji

Anotace: Věnuji Sýkorce07

Jakmile zdám se na pokraji
morálně volních sil,
nahoře forte odehrají
na prastaré šalmaje,
občas jako bych nevěřil,
andělé ke mě přispěchají
to když vedu si svou,
varování nedbaje,
někdy kráčím vstříc...

Častěji vzdaluji se od ráje...
Autor kudlankaW, 31.07.2014
Přečteno 315x
Tipy 10
Poslední tipující: Madanik, Sýkorka07, jitoush, Anna Podi, AndreaM, Gabriela Green, Malá mořská víla, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ještě jednou díky za věnování a hezké, ač trochu posmutnělé verše.. ;)

03.08.2014 14:51:12 | Sýkorka07

Učinil jsem to vskutku rád!

03.08.2014 14:52:46 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí