Smutný Klaun

Smutný Klaun

Anotace: Sbohem, Robine Williamsi....a štastnou cestu.

Opustil nás znenadání
velký muž se zlatým srdcem,
k životu ztratil odhodlání,
pod tíhou vlastní mysli zdrcen.

Úsměvů přinesl nespočet nám,
do posledního rozdal se,
žel nemohl rozesmát sebe sám,
nočním můrám odevzdal se.

Ať míříš kamkoliv,
štastnou cestu, Smutný Klaune,
tvůj odkaz nám zůstává na odiv,
ho navždy v sobě uchováme.
Autor Serja, 15.08.2014
Přečteno 356x
Tipy 2
Poslední tipující: WIRUS, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí