Nikdy nevíš, co se přihodí

Nikdy nevíš, co se přihodí

Anotace: :'(

V ruce tužku a na papíře slzy.
kdy tohle skončí
životem či
smrtí?

Co se děje?

Neplač, vždyť se ti rozmaže make-up.
pověz, co se děje
uleví se ti
určitě.

Zdvihla uplakaný obličej

Tváří se mihl náznak díku, drobné jiskry
nic netrvá dlouho
ani život ne
co tedy?

Dívčina hlava již navždy klesla
Autor Laven De Brig, 15.08.2014
Přečteno 293x
Tipy 3
Poslední tipující: Akrij8, Amonasr, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí