demografie, slunce

demografie, slunce

Anotace: 2. dubna 2014

sedím na demografii
"...pořád ještě v demografii pracují spory,
jestli může být tato teorie jako teorie..."
svítí slunce
dělám milion věcí najednou

dívám se na Tvou bakalářku
šmírácky zvědavě třeštivě
nerozumím ničemu z toho co tam píšeš
ale dojímá mě Zpracoval a Tvoje jméno za tím

pošleš mě zejtra do prdele?
chceš bejt sám, ještě jednou se ptám
jak zpívá Aneta Langerová?

"...proč se děti rodí, když se nevyužijou?
jede to na kvantitu, jinak se to bere jako plýtvání"
lidi jako čísla objekty shluky neuronů případně
už mi to trochu rozčiluje

volala jsem si dlouho s E.
bylo to dobrý požehnaný lásky-plný
mám chuť mlsat
a jít se koupat

copak asi děláš?
piješ kafe a zručně si balíš
svou malou úzkou cigaretu
tak zautomatizovaně s přirozeností Tobě vlastní?

já měla dobrý ráno
spala jsem dlouho zaspala neurofyziologii
a snídala jahody
chtěla jsem Ti o tom říct
a řekla
a zejtra jdu ke kadeřnici jupí
budu vrnět až mi bude kadeřnice mejt vlasy

proč si občas připadám jako debil?

mámprostěráda
Autor townnen1, 18.08.2014
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí