Tázací

Tázací

Anotace: Nemusí umírat hned celá bytost. Občas umírají jenom její kousky.

 

 

 

kolikrát žijeme

kolikrát umřeme

kolikrát usneme spolu?
než dáme dvě kostky do čaje

každý u jiného stolu? 


kolikrát žijeme

kolikrát umřeme

kolikrát řeknem si ano?

jak dlouho zvládneme sobě lhát?

všechno je dopředu dáno


kolikrát žijeme

kolikrát umřeme

kolikrát pukneme vzteky?

jeden Řek kdysi řek' nevstoupíš

dvakrát do tý samý řeky


kolikrát žijeme

kolikrát umřeme

kolikrát hledíme vzhůru?

než se tam svlečení vydáme

na dlouhou vesmírnou tůru?


kolikrát žijeme

kolikrát umřeme




Autor Tom Dvořák, 18.08.2014
Přečteno 454x
Tipy 8
Poslední tipující: Tom XVI, jitoush, Pamína, Malá mořská víla, Amonasr, Majrenka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí