A bude hůř, a Hydra bude sát víc a víc

A bude hůř, a Hydra bude sát víc a víc

Anotace: Cítím s lidma, a sám tím trpím, a ptám se, proč?, proč?, Proč?, asi jsem Vůůůl.

Boj s lačnou Hydrou je vždy těžký, je silná, nenasytná,
bez skurpulí, zákeřná,
ta, co za prachy prodá i vlastní matku.

Jsou to jedinci, ale Hyder je již více,
pod mostem leží lidí, s dětmi,
statisíce.

A Hydra saje, rovnostářství odmítá,
ať si leží pod mostem,
ona raděj na golf zavítá.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 23.08.2014
Přečteno 294x
Tipy 3
Poslední tipující: Akrij8, Kubský P., Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí