Nedotknutelní

Nedotknutelní

Anotace: i takový lidi jsou

Nedotknutelní?

 

okolo mě vás je spousta

co si myslí že jimi jsou

spolkni chrousta nebo zavři hubu

Však sami sobě lžou

 

Bez náznaku citu

jak kámen tesaný

světem kráčí

a na nás se mračí...

 

Pod touto maskou

oči zalepené páskou

že jim nikdo nerozumí?

jsou tu lidi co to umí!

 

Milujeme ty co nás odmítají

umíráme pro ty co si to nezaslouží

Jen pro to , že srdce nemá rozum

To se pak spustí monzun

 

Bez náznaku pochopení slz příval

a teskné písně aby člověk zpíval...

 

I nedotknutelní jsou jen lidi!!

Autor Jacob P. Verlaine, 31.08.2014
Přečteno 361x
Tipy 14
Poslední tipující: mkinka, CoT, Laven De Brig, asfodel, Lioness, Rozina, Amonasr, Loveless, Frr, AndreaM, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí