Nebe

Nebe

Anotace: je nic

Udeřil jsem se o nebe
to se mi v noci holt stává
řeknu si auvajs sám pro sebe
a letím dál, sci-fi postava

nejsem, vem na to jed, věř mi
praštěný taky ne, divný
nezván nestojím za dveřmi
zván byl dál íkváček vlivný

jemuž výš ustoupím stranou
odbíjet půlnoc se blíží
dvanáct, úder jednou ranou
neminu.. proč se ohlíží

za mnou jen Měsíc, krvácí
nebesa, nebo já - kdo víc?
nezajímá Tě to arci
jak bych byl udeřen o ´nic´
Autor Petbab, 24.09.2014
Přečteno 345x
Tipy 8
Poslední tipující: AndreaM, jitka.svobodova, Amonasr, Rozina, Frr, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi to. A navíc je tady ještě představa, že jednou se neprobudím a na čele budu mít velkou bouli. Krásná smrt. Díky

24.09.2014 21:50:38 | VEDz RVAHEs

včera jsem se strefil do ISS, předevčírem pro změnu do ufa

25.09.2014 20:08:50 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí