Protože to bolí

Protože to bolí

Anotace: Soně...

Moc je té bolesti

očima přetéká – nejde to zastavit, ani s tím hnout.

Kde je ta minulost,

vše co jsi měla a na co se šlo vždycky spolehnout..?

Jen otázky

zbyly tu, bez odpovědí, hlavu ti teď pletou.

Co říct jen?
Nedá vyjádřit se žádnou správnou větou...

Ty slzy...

Víc jich je, než kapek vody v moři.

Já vím,

city jsou houpačka a teď se v tobě bouří.

Soničko...

Kéž bych mohla dělat víc...

Nikdo

teď nezmění na tom už nic...

Tak alespoň

tu pro tebe vždycky budu...

Autor genca, 26.09.2014
Přečteno 364x
Tipy 3
Poslední tipující: James Libustka, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí