Měsíc nesvítí

Měsíc nesvítí

Anotace: Proč by taky měl, od toho je tu Slunce.

Měsíc nesvítí

-

Občas ležím venku

a koukám na hvězdy,

nechávám se unášet

… citovými nájezdy

 

Vždyť měsíc nesvítí,

jen světlo odráží,

když tu andělé

jsou u mne na stráži

 

Bdí nad mou duší

i nad schránkou tělesnou,

šeptají si, ale do uší

mých ani nehlesnou

 

Nechtějí se svěřit

lidskému tvoru,

jenž zavřel sta dveří

od vlastního domu

 

Kterýž ztratil klíče

od všech pokladů,

zahodil sám sebe

…do věčného mokřadu

Autor SmallGeorge, 26.10.2014
Přečteno 311x
Tipy 15
Poslední tipující: jitoush, Oxík, Gabriela Green, Amonasr, Lioness, AndreaM, Putovatel, jitka.svobodova, Olex, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné :-)

26.10.2014 22:54:33 | Gabriela Green

A taky pravdivé, děkuji

27.10.2014 14:20:11 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí