Mrtvý vlk

Mrtvý vlk

Anotace: Lásko... v sobě umírám ten pocit, že ti je vlastně jen zima.. Jsi blbá... Slyšíš.....

Lásko...
v sobě umírám
ten pocit,
že ti je vlastně jen zima..
Jsi blbá...
Slyšíš..
to ty mu vaříš, pečeš..papej přece...
Podržíš bez touhy..lásky..sama to víš..
Život jsou masky..po jiném netoužíš,
než po štěstí..
Tak ho hledáš..
v každé maličkosti,
když ohryzat můžeš po něm kosti..
A nemáš kam jít,
vlastní rodina tě nechce...
Jsi kůzle na těle hřebce...
Žiješ ..nežiješ..sníš..
Autor Liduška, 02.11.2014
Přečteno 310x
Tipy 17
Poslední tipující: V.N.Losinský, Izza, Jan Urban, enigman, jitoush, Malá mořská víla, Joe Vai, Frr, Amonasr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to mi někdo říct tak ho nakopnu...

03.11.2014 00:35:47 | enigman

Nwemohu kopat do lidí..ani do pána domu...

03.11.2014 15:13:08 | Liduška

dobrá ale dříví bych na sobě štípat nenechal...

03.11.2014 16:29:07 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí