Tam nahoru

Tam nahoru

Anotace: ..... chybíte nám.

Ztracená bloudím,

s duší plnou bolu.

Déšť s lehkostí se snáší,

a já?

Stále zapomenout nedovedu.

 

Zastavím se....

A v téhle smutné době,

pohled svůj, já věnuji tobě.

 

Tam někam nahoru...

tam, kde teď tvé místo je

tam, kde už žádná bolest není

tam, kde lidé jako ty se v hvězdy změní.

 

*Chybíte nám,

nám všem!*

Autor llucinka886, 10.11.2014
Přečteno 324x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí