Lidská bytost

Lidská bytost

Anotace: Je to smutná pravda.

Lidská bytost

-

Stvoření nesouladné,

nežije se sebou samým,

kdejaká kytka mu zvadne,

když ji přelije či nedá pít

 

Požírá vše okolní

i to, co už dávno mrtvé jest,

a když není co, tak pozvolní

a přichystá si lest

 

Je to svině zrádná,

zde hodna svého trestu,

jen jedna kapka marná

v moři plném klestu

Autor SmallGeorge, 16.11.2014
Přečteno 275x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, Amonasr, jitka.svobodova, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bez naděje?...smutno...z

16.11.2014 16:55:34 | zdenka

Naděje umírá poslední :)

16.11.2014 18:56:06 | SmallGeorge

to se mi ulevilo...hled je milo...úsměv.z

16.11.2014 20:02:38 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí