Paní v černém

Paní v černém

Anotace: každému z nás je na blízku.

Všichni se jí bojíme a jsme před ní zticha,
někdo k ní vzhlíží s prosbami, to je její pýcha.

Někdy je to póza, mluvit o ní vážně,
někdy ji spojujeme s láskou a píšeme o ní básně.

Všichni ji vskutku raději nepřivoláváme,
času máme dost,snad si ona někde vazy zláme.

Říká se, že je spravedlivá,
já ji však nechápu.
Proč ty hodné brzy stíhá
a ty zlé má na háku.

Ať se říká, co chce o ní,
ona umí , co já ne.

A co je mi vlastně po ní,
stejně všechny dostane.
Autor adaj, 16.11.2014
Přečteno 270x
Tipy 10
Poslední tipující: Martinecka23, Pamína, JaniCZka, knihomolka, Frr, jitka.svobodova, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí