Vysvětlení

Vysvětlení

Anotace: pokouším se něco říct a slova nestačí

Vysvětlení
Dnešní den jsi sama
ve svém srdci samotu skrýváš aha
jsem tu ale ty mě nevidíš
a dál o hrozných věcech se zamýšlíš
tak srdce své mi otevři
a já ponesu tvé strasti i radosti
neboj není tu láska není tu cit
jen v tobě vidím hrozivé nic
chci jen vztoupit tam kde nikdo nebyl
protože vím že bych to nic v tobě ubyl
v tvém srdci to nic
změnilo by se v krásný cit
se svou láskou by jsi mohla krásně žít
teď už by ti nebránilo žádné nic
a já už bych neviděl tvou tvář
co uvnitř pláče zas

Moře jsem já
co do jiné země ti pomáhá
Autor Dzin2, 30.01.2007
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no hlavně že tobě to jde

30.01.2007 21:10:00 | Dzin2

človíčku, básník z Tebe asi nebude, tak aspoň s tou láskou, ať Ti to vyjde.

30.01.2007 21:05:00 | Miskitka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí