NEUS

NEUS

Anotace: Zabij mne..

Otevři mne...ryzí láskou
a já Tě pozvu
...do krajů žluklých úšklebků
a váhavého smíchu.

Odkryj mne a sfoukni duny
a já nikdy neprozradím
...jak voníš pravdou.

Zapal mne...ve vánku
a já Ti povím
...kde hledat vodu a slzy.

Zabij mne..něžně lásko
a já daruji Ti
...tisíce jiných životů!

Zakopej mne..hluboko v zemi
a navždy Tě obejmu
...všemi svými listy
a květy.
Autor older, 31.01.2007
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

vždy si budu myslet svoje ... :o)

11.02.2007 13:19:00 | Nausika

krásná
a asi už mě opravdu brzo m...e....:(

06.02.2007 16:07:00 | Trdlo

Úžasně melancholický a poetický...

31.01.2007 18:55:00 | Haydée

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí