TRAGÉDIE, kapří

TRAGÉDIE, kapří

Přišel čas rybí tragédie,
v kádích více vody přibývá,
slzy potůčky tvoří, kapříci se schovávají,
pod hladinu se strachy noří.

Namačkaní jak sardinky, v kádích,
v očích lidí smažený kapr na talíři svádí,
život kapří pražádnou má cenu,
podřízlého kapra do tašky už beru.

Příští Svátky na to už kašlu,
ať si kapr žije dále,
zabránit masakru však nedokážu,
na pánvi se kapřík i tak bude smažit stále.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 20.12.2014
Přečteno 249x
Tipy 3
Poslední tipující: Pamína, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí