Chtěl bych být

Chtěl bych být

Anotace: ...

Nedělní ráno
na předměstí.

Do doby
než vstanou
ostatní nájemníci,
panelového domu,
dlužno říci,
že zde panuje ticho.

Snad jen nepatrně
v ústředním topení
cirkuluje horká voda.

Za okny vidím
několik vodičů psů,
kteří psům
umožňují vykonat potřebu.

Když jsem zdráv,
také mám své potřeby.

Některé z nich
zůstávají neuspokojeny.

Z nosu mi dnes tečou strouhy,
jsem velmi rád, že je neděle,
nemusím být v obleku slouhy,
ve výstavní kanceláři.

Mohu posloužit sám sobě,
odpočívat ve společnosti dobré knihy,
horkého zázvorového tea.

Pod venkovním parapetem
prochází sebevědomá pětadvacítka se psem.

Bydlí v protějším domě.

Její byt je v patře
jež má označení stejné,
jako velikost jejích prsou.

Č. 5

Chtěl bych být jejím psem,
alespoň noc a den...
Autor kudlankaW, 22.12.2014
Přečteno 361x
Tipy 10
Poslední tipující: adaj, jitoush, Jort, MARKO, Amonasr, Gatita
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dlouhé strouhy z nosu na panelovém předměstí
zázvorovou toužebnou něděli v posteli ti vĕstí.
Máš jedno veliké šťestí
a to že paní prsatá do pondělka svého psa nesní.

Nebo snědla?

22.12.2014 17:37:02 | MARKO

Hm... Opakovaným tématem jste mě moc nepotěšil, pane já vás však počtem bodů ano :)

22.12.2014 08:30:36 | maryshka

Děkuji Vám, má drahá příznivkyně :)

Poklona uctivá...

22.12.2014 20:45:28 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí