Uvadlo poupátko

Uvadlo poupátko

Anotace: pro Hajdulu - ono to přebolí ...

... ticho a křik v hlavě se perou,
pocity různé do mysli se derou,
sklenici dolít poslední kapkou,
hořkostí smutku s příchutí trpkou

Těžko je duši, když poupě zvadne,
odešlo tiše, tvé srdce chřadne,
zapálím svíčku, sleduji plamen,
po téhle básničce řeknu jen Amen

Voda dál teče, slunce nás hřeje,
jen čas to zahojí a rány skreje,
pak brzy uvidíš zář dětských očí
v náruči něžně kvítek se stočí
Autor Sandra_T, 01.02.2007
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ahoj, kdyby jsi zapojila více fantazie a obraty jsi tak neotevřela chápaní tak se mi líbí daleko víc, ale přesto má něco do sebe

01.02.2007 11:02:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí