Ve mě...

Ve mě...

Anotace: vim,že je to pátý přes devátý,male přesně to se ve mě odehrává

Přítel,co přítelem není,
Vyhaslý oheň,co plápolá,
Čas,co vše ve zlé změní,
A rozpálí jizvy do běla.

Občas přemýšlím,
Nad tím,co je zakázané,
Co vlastně smím,
A co se pak stane.

Říká se:“neubližuj si sám,
O to se postarají jiní“
Ale proč jsou blázni ti,
Co to i přes to činí?

Patřím mezi blázny,
A jsem na to hrdá!
Ale ptám se sama sebe,
Proč pravda je tak tvrdá.

Co je podstatou života,
Ve chvíli,kdy city jdou stranou,
Snad tma,možná samota,
Kdo ocení přetvářku hranou?

A co na konci konce?
Tunelu,jež zakončen je světlem,
Ať člověk chce nebo nechce,
Zbývá loučit se se světem.

Jaký je význam slov „mít rád“
A proč všechno nemůže bejt v pohodě
Je vůbec někdo kdo moh´ by mi za to stát,
A proč život je jako vor na vodě?

Chci se smát dál a dál,
Ale vím,že je to zakázané
Naděje mi osud vzal,
Ten teprv určí co se stane
Autor Sana.sorrow, 01.02.2007
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Heh, tak tohle je fakt krásný :o)
Na začátku mi to sice přišlo jako taková obyčejná básnička, ale v obyčejnosti je přece to kouzlo! Postupně jsem ale poznala, že to není obyčejné, ale vyjímečné..píšeš to tak citlivě a prostě pěkně.. fakt hezký :o)

06.02.2007 18:03:00 | -Jojo-

Tak nějak nevim co říct , ale je hezká,opravdu hezká a víc....
Jenže ty mi taková nepřipadaš. =)

01.02.2007 17:08:00 | Lawondy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí