Lidé si asi nejsou souzeni

Lidé si asi nejsou souzeni

Anotace: Nevím, zda jsem strýc, otec či vůbec člověk. http://www.videacesky.cz/navody-dokumenty-pokusy/vy-jste-planeta-zeme-4-minuty-ktere-vam-zmeni-zivot

Lidé si asi nejsou souzeni

-

Nemám rád lidi,
sloužím a budu,
přestože vše vidím,
netahám kudlu

Nevychází nic
podle vlastních přání,
nevím, zda jsem strýc
nebo je to jen zdání

Proč nejsme stvořeni
jako jeden žár?
Nejsme ani spojeni
jako botů pár

Snad je to nemožné,
aby dva žili souladem,
hádka: Kdo rožne?
V souznění stoletém

Nakonec se cesty rozpojí,
co jednou jedno bylo
se v mžiku rozdvojí,
aby svou zášť skrylo

Ale co když to pravda není,
co když existuje růžový svět?
Jeden pro druhého se rád změní
v lásce bez sobectví... smět

 

 

http://www.videacesky.cz/navody-dokumenty-pokusy/vy-jste-planeta-zeme-4-minuty-ktere-vam-zmeni-zivot

Autor SmallGeorge, 31.01.2015
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí