Zlý anděl

Zlý anděl

Anotace: nevím co dodat... napsala jsem jí když sem brečela.. tak je trošku smutná mno... :(

Chtěla bych všechno vrátit zpět,
Škoda že už nejde to teď…
Slzy tečou čím dál víc,
Nemůžou přes krev níž stýct…

Slzy s krví míchají se,
Má duše se brzy nahoru vznese.
Ale pád to bude těžký,
Za všechny mé hříchy.

I když snažila jsem se andělem být,
Budu jenom v pekle hnít.
I když snažila jsem se všem pomoct,
Pro každého stala jsem se věcí s názvem starost.

I když miluju svůj život,
Přesto mám smrtelnost.
I když krev vidím nerada,
Musím ukončit svůj život satana.

I když blbá jsem byla,
Všechno je a byla moje vina.
Všechny ty co ráda jsem měla,
Svou vinou jsem ztratila.

Na tomto světě pro mě nemá cenu být již.
Tak dejte mi od těch pekel černý klíč.
Mé srdce puklo,
Úplně chladem zmrzlo.

Takový anděl být nesmí,
Tomu život právem nenáleží.
Zemřít musí,
Když jen na sobě mu záleží.

I když je tu pár lidí co ráda mám,
Přesto pěkný svině znám.
Sama jednou z nich bohužel jsem,
Takový anděl smí někoho provázet jen zlým snem.

Já anděl nejsem,
Spíš jen zlý ďábel.
Ale pár lidí existuje,
Co pro mě znamenají vše.

Ale já pro ně ne,
Zda si na mě někdo někdy vzpomene?
Můžu si za to sama,
Proto zemřu hned zrána.

Krev poteče proudem,
Když srdce stalo se ledem.
Lituju všeho moc,
Tohle bude rušná noc.

Najednou zvon na kostele odbíjí,
To už mě pomalu zabíjí.
Třikrát udeřil,
Do vany mě ponořil.

Slzy tečou strašně moc,
Mám na sebe strašnou zlost.
Ale jak slzy téci můžou?
Vždyť mé srdce je ledovou krou….

Chtěla bych všechno vrátit zpět,
Ale zbořil se můj svět.
Teď již napořád,
stejně mě nikdo nemá rád.
Autor D.a.r.k-A.n.g.e.l, 01.02.2007
Přečteno 374x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Wow tak tohle je náááádherná básnička.A ve tvém věku??Uplně skvělý.Pokračuj ve psaní páč máš vážně talent

16.02.2007 01:32:00 | Manndarinka

ale ale ve 12 nemůžeš být zlý anděl !!! počkej jak ti bude tak dvacet :) a bude to jenom horší :)

01.02.2007 20:54:00 | Chonglee

Je strašně krásná , ale taky strašně smutná...=) Jen se netrap píšeš suprově a to se taky cení

01.02.2007 17:31:00 | Lawondy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí