Žádám o popravu

Žádám o popravu

Anotace: ...

Žádám o popravu, chci kulku do hrudi,
ať už se ve mně myšlenky nerodí.
Jejich tíhu už nemohu snýst,
chci jenom svoje parte číst.

Žádám o popravu, připravte oprátku,
život jak z hororu a já chtěl pohádku.
Ztratil jsem štěstí, necítím lásku,
chci přes svou fotku smuteční pásku.

Žádám o popravu, doneste jedy,
svou lásku jsem viděl naposledy.
Už nechci ji víckrát vidět,
to bych se za sebe musel stydět-

Žádám o popravu, připravte křeslo,
snad všechno špatný se na mě sneslo.
Už nechci dál žít, mám toho dost,
ve vlastním těle, jak nezvaný host.

Tak už mě popravte, dokud je čas,
než nakazím smutkem každého z vás.
Autor Křemen, 22.02.2015
Přečteno 315x
Tipy 12
Poslední tipující: tato22, Amonasr, Frr, Amelie M., Nio, Danuela, Aaliyan, Jort, sttmr, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí