Život

Život

Anotace: A tak to prostě bývá...

Nevíš,kde spávám,zda žiju,jak se mám
Poslední nitky mezi náma
přetrhám


Každá rána se ti zákonitě jednou vrátí
i tebe osud zabije
nebo tě život pěkně zmlátí
doufám


Nevrátíš ani jizvy,ani čas
Ač bodáš,nezabiješ ve mě hlas
Co tě proklíná,
když večer do klína
slzy s krví padaj
Autor Rootness, 02.03.2015
Přečteno 339x
Tipy 6
Poslední tipující: tato22, Eru Alonnar, Jort, Bufik, adaj
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bývá to tak, ale každý z nás si to může i příznivěji nastavit.

02.03.2015 22:40:00 | adaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí