Brouk

Brouk

Anotace: Zamyšlení o vytváření identity a o proměnách

Trošku nevinnosti by mi prospělo
v tomto období podivného běsnění
jsem zrůda, stvoření z jiného světa
a ti ostatní mají pravdu, když mají koalici
monstrum je třeba ochočit jak opici
a naznačit mu, že tu není pro něj místo
má velký nos a tři oči
a vydává jen podivné zvuky
proběhlo další hlasování o pozměňovacím návrhu
nosy jsou odteď dva
to znamená, že bych měl mít lepší čich
tedy až na to, že v přílepku byla nudle
pro monstrum je potřeba kulhání
aby při chůzi pravidelně klesalo
a hrb se pravidelně dostával víc do strany
nakonec proběhne hlasování pomocí palce
porota rozhodne o životě a smrti
a unisono zní hlas – zabít!
A tak bude brouk zašlápnut
Děkuji těm, co se aspoň potají zdrželi hlasování
Autor lexus, 07.03.2015
Přečteno 290x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Jort, Agapé, CoT, margaretm
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí