Jako z plastu u marastu teen age

Jako z plastu u marastu teen age

Anotace: Všem, kterým už nic neříká slovo stud!

Jaká krásná idyla,
představa klidu...

Kdysi se mi vštípila
v podobě myšlenky
na zeleň v parku.

Pod ní tak moci rozevřít knihu
v drolícím se klihu
nažloutlé listy.

Dívenka prostovlasá
zírá chtivě na koblihu,
ovce trávu spásá
kdesi u El Pasa.

Chci být zcela sám
opuštěnou lavičku hledám
daleko od lidí.

Hle, já ji vidím!

Ale při bližším ohledání
pohledu ze zálohy
znenadání,
na prknech k sezení
plno otisků podrážek teen age
v nánosu bahna
rozpoznal jsem
produkt doktora Martense.

Pod lavičkou
zkroucená plastová lahev od piva.
Jehova to vše vidí
Jehova se dívá...
Chtěl jsem si broukat
pod nosem v harmonii,
tedy tak jsem to měl v úmyslu
toho jsem se domníval.

Odcházím ve stavu zborcené plastové láhve

Ty ale vše vidíš?! Nerad bych se mýlil, Jahve
Autor kudlankaW, 26.03.2015
Přečteno 290x
Tipy 14
Poslední tipující: MARKO, Robin Marnolli, Amonasr, Frr, jitoush, Avola, AndreaM, bogen, knihomolka, A42, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

když jsem si chtěla číst venku, vždycky to bylo divný. slunce příliš pálilo do bílé, oči slzeli od větru, lezly po mě mravenci a housenky...

30.03.2015 11:07:49 | maryshka

Ach, maryshko.
To je ziva priroda, tak to je;)
Pekne jarni dny preje
Marty

06.04.2015 00:24:26 | kudlankaW

"Odcházím
ve stavu zborcené plastové láhve" - tohle se mi moc líbí

26.03.2015 20:27:58 | Bylinná směs

Děkuju
to je snad poprvé, co mi něco chválíš...

Díky bylinko

26.03.2015 20:30:41 | kudlankaW

ale no tak, já si pamatuju, že toho bylo víc ;)

26.03.2015 20:35:16 | Bylinná směs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí