Nespravedlivá ztráta..

Nespravedlivá ztráta..

Anotace: †13.3.2015

Proč život bereš těm, co správně hrají,
proč nejsi patron těm, co dobro znají,
vždyť on byl mladý, s velkými cíly,
vždyť každý v životě dělá i chyby.

Proč jsi ho jen odsoudil k věčněmu spánku
a proč jsi mu uzavřel jeho živou schránku,
nadějný sportovec se srdcem na dlani,
se zdravým rozumem, s talentem, nadáním.

Nejlepší kamarád, rozdával lásku,
nebylo mu vidět na čele vrásku,
život žil naplno, úspěchem zářil,
proč jsi mu takhle zle tu cestu zmařil.

Své první verše psala jsem pro něj,
to on mi dával sílu i naděj,
i když se nezdá, strašně mi chybí,
snad on to odněkud zeshora vidí...
Autor gabajzz, 27.03.2015
Přečteno 335x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takové stížnosti nijak neřeším
Nelíbí se ti v mém cirkusu bleším?
Jste pro mě mizerné veverky v kole
Koukejte běhat a ticho tam dole!

27.03.2015 10:37:29 | Adramelech

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí