Jsi to ty?!

Jsi to ty?!

Anotace: Byl jsi ty....

Byl jsi to ty,
co Maryšu okradl o kávu.
A udělal jsi mi ji do šálku.

Byl jsi to ty,
který se Caesarovi smál za zády, když umíral,
A ani do očí mi to nechceš povídat.

Byl jsi to ty,
kterého Lincoln viděl na posled,
moudrého pána sis sebou odved.

Byl jsi to ty,
který Mistra Jana Husa zbavil trápení
a nemá se svými případy strpení.

Jsi to ty,
který dneska chodí po světě s kosou,
s kápí černou a nohou bosou.

Jsi to ty,
který příjde jako přítel.
S radostí, kterou má můj nepřítel.

Jsi to ty,
jenž nikdy svou kápi nesmeká
a budoucí vzpomínky vyleká.
Autor Luxkas, 27.03.2015
Přečteno 732x
Tipy 3
Poslední tipující: lostris, Dexteres
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí